Als er geen 2e kindje komt..

Wanneer er maar geen tweede kindje komt….

We gaan er soms zo gemakkelijk vanuit dat het 2e kindje ook wel komt. Vooral als de 1e zwangerschap “spontaan” ontstond.
“Gelukkig heb je er al eentje” kan dan een reactie zijn die je krijgt. En natuurlijk is dit ook zo maar er is ook pijn en verdriet door het gemis wat je voelt.
Dit is mijn zoon. Door hem werd mijn verlangen naar een 2e kindje nog veel intenser en heviger. De jaren die volgde zette ik alles op alles – van voeding tot leefstijl en alles daartussen – omdat ik er veel voor over had om zwanger te worden en te blijven.
En gelukkig, het 2e kindje kwam…
Wil je weten hoe ik het heb aangepakt? In mijn 7 stappen programma heb ik theorie en praktijk geïntegreerd. Ik geef je richting, kennis en handvatten en zo (her)pak je de regie om je eigen ontvankelijkheid te verbeteren.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email